Iz dobroga grata najboukše

30. marca, 2021

Iz dobroga grata najboukše

Naše pivo varimo s srčnostjo, inovativnostjo in prekmursko marljivostjo. V prekmurščini beseda pajdaš pomeni prijatelj in prijatelj je nekdo, ki je zvest, na katerega se lahko zaneseš in pri katerem vedno veš, kaj lahko od njega pričakuješ. Zato smo našemu pivo tudi nadeli ime Pajdaš, saj se pivo skoraj nikoli ne pije brez družbe prijateljev.

Osnovna sestavina našega Pajdaša je eden najkakovostnejših hmeljev na svetu - Styrian Gold. Je tradicionalna slovenska sorta, ki je svetovno znana po fini hmeljni aromi in prijetni in harmonični grenčici.

 

Vzemi si čas

S prijatelji je svet lepši in boljši. Druženje, uživanje skupnih trenutkov in zadovoljstvo ti daje moč za nove in boljše izzive in zato smo našemu pivu tudi nadeli ime Pajdaš , saj se pivo skoraj vedno pije v družbi prijateljev.

Poleg tega beseda pajdaš v prekmurščini pomeni prijatelj. Pajdaš je torej nekdo, ki je zvest in na katerega se lahko vedno zaneseš in veš, kaj od njega lahko pričakuješ. In to lahko pričakuješ tudi od našega piva; vedno je dostopno, enake kvalitete in enakega okusa. Pridelano z lokalnimi sestavinami in varjeno pod nadzorom našega pivovarskega mojstra.

Zaradi imena Pajdaš, se pivo predstavlja pod skupnim sloganom '' Skuper sva najbokšiva'', s katerim se predstavlja po Pomurju in po Sloveniji. Slogan izhaja iz zavedanja prekmurskih korenin.

 

Pajdaš premium lager

Svetli nefiltrirani lager, narejen po klasični lastni recepturi iz kvalitetnih naravnih sestavin. Če imaš rad zlato rumeno barvo, gosto peno ter te pritegne prijetna hmeljna aroma, potem je to pivo kot nalašč zate. Zvarjen z domačimi sortami hmelja, gre za "preprost lager, ki nagradi in osveži vse majhne in velike mojstre". Karakterna izbira za tiste, k prisegajo na pivske klasike.

 

Pajdaš premium porter

Medtem ko je Pajdaš Premium Lager pivo, narejeno po klasični lastni recepturi iz kvalitetnih naravnih sestavin, je zlato rumene barve, bogate in goste pene ter prijetne hmeljne arome. Nagradi in osveži vse majhne in velike mojstre za dober in uspešen dan.

Pajdaš Premium Porter pa je pivo, ki vsakemu pajdašu ponudi nepozaben zaključek dneva. Črni in čokoladni slad dajeta pivu stila porter njegovo temno rjavo barvo. Pivo je polno hmeljeno in močno slajeno. To pivo, narejeno po lastni recepturi, se umešča med tradicionalne porterje.

Ta poln okus izbranega hmelja pokusi z naročilom v naši spletni trgovini.